sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Uutta ja vanhaa

 Ehtipä taas viikot vierähtää viime postauksesta. Arki on käynnissä, haasteita on kirjoittamista ajatellen ollut, mutta kirjoitettukin on. Ww etenee kuten aina, pieninä palasina eteenpäin. Saisi tuo nopeamminkin edetä, mutta pääasia on, että olen ihan tyytyväinen tekstiin. Ainakaan vielä ei ole tullut oloa, että on ihan roskaa. Pitää siis olla iloinen :)

Iloitsen myös siitä, että eilen raapustin käsin vihkoon uuden tekstin synopsiksen. Karkean luonnoksen. On kivaa, että työn alla on myös jotain muuta. Jotain uutta joka on eri vaiheessa kuin ww. Saan taas nauttia uudelleenkirjoituksen lisäksi uuden luomisesta, maailman ja hahmojen kehittelystä. Sitä voi tehdä vähän väsyneempänäkin iltasella, pelkän intuition voimilla, kun taas ww tässä vaiheessa vaatii skarpimpaa tekijää. 

Tuolla uudella tekstillä ei vielä ole siis tiedostoa eikä tiedostolla nimeä. Enköhän sen kuitenkin jonain iltana koneelle naputa. Alkukin siihen on jo olemassa, se on se uni jonka näin joskus kesällä. Siitä se lähti ja sitten tuli parista muusta suunnasta lisää ideoita ja materiaalia. Eilen se sitten purskahti ulos paperille. Hauska nähdä mitä siitä vielä joskus tulee.


1 kommentti:

  1. How to play baccarat in casino - The Wire
    Baccarat is played with 인카지노 a traditional deck of 52 cards. Each of 바카라 사이트 these cards 메리트 카지노 고객센터 can be either spade, club, or spade. There is also an optional

    VastaaPoista