perjantai 4. lokakuuta 2013

Aika

Haluaisin kertoa kuinka olen kirjoitattanut nääääin paljon ja nääääin nopeasti. En kerro :P.
Mutta koska en jaksaisi valittaa sitäkään kuinka järjetön syksyni kiireineen on ollut, ei lopulta jää kovinkaan paljon sanottavaa.

Lokakuu. Tuo tullessaan Arjen. Ilman ylimääräisiä kuvioita ja säätämisiä. Ehkä jopa kirjoittamista siis? Toivottavasti. Toivon kovasti. 


Kirjoittaessa kärsin hölmöstä aikaongelmasta. Siitä että minun on muka pakko kirjoittaa kronologisessa järjestyksessä ja ainakin ensimmäisellä kirjoituskierroksella kärsin vaikeuksista harppoa joidenkin ajanjaksojen yli.
Pitää opetella kirjoittamaan paloissa sieltä missä tapahtumat ovat selvillä ja sitten vain lopulta punoa langanpäät yhteen.

4 kommenttia:

 1. Jee, uusi kirjoitusblogi! Löysin tänne toisen blogin kautta...

  Minusta voi kirjoittaa joko järjestyksessä alusta loppuun TAI paloissa, ei kumpikaan keino ole ainoa oikea. Se riippuu niin omasta tyylistä ja tekeillä olevasta tekstistä.

  Kirjoittamisen iloa arjen keskelle!

  VastaaPoista
 2. Lokakuu=arkikuu täälläkin. Tsemppiä kirjoittamiseen!

  VastaaPoista
 3. Minäkin kärsin vähän aikaongelmasta. En pidä siitä että hypin tapahtumien yli. Mutta jos joku tapahtuma vain on mielessä ja sen haluaisi kirjoittaa paperille, vaikka ei oikeasti ole "päässyt" siihen asti, niin luulen, että itselle pitää vain antaa lupa kirjoittaa. :) Lokakuu on vähän masentava kuukausi, mutta toisaalta syksy on inspiroivaa aikaa, jotenkin.

  VastaaPoista
 4. Rooibos, kiitos. Kun vaan pääsisi taas vauhtiin, tai löytäisi sen pienen vapaan hetken. Ajatustyötä on tosin tekeillä, ehkä se kantaa hedelmää kun pääsen tiedoston ääreen. Sitten voin väittää kirjoittaneeni paljon ;)
  Hauskaa, Katri, että löysit tänne :).
  Ja totta, ei ole oikein eikä ole väärin kumminkaan päin, toivottavasti en vaan unohda mitä jo mielessä oli ennen kuin pääsen sinne asti :D. Kuitenkin jotenkin ajattelen, ettei ole järkeä kirjoittaa ainakaan kovin paljon etukäteen, koska kirjoittaessa tulee matkalla paljon pieniä yksityiskohtia ja sitten jää virheitä kun ei kaikkea muistakaan ottaa huomioon editoidessa.
  Bee, minä olen syysihminen, ei haittaa kylmyys, pimeys eikä tuuli, kunhan ei sada viikkotolkulla. Luonnon värit <3

  VastaaPoista