maanantai 31. heinäkuuta 2023

Kymmenen kysymystä

Puoliväli tosiaan saavutettu, aika siistiä ja editoitua tekstiä. Nyt raakakirjoitan eteenpäin. Tämän viikon olen vielä lomalla ja olen kyllä parhaani mukaan viikon pyhittänyt kirjoittamiselle. Nelijalkainen perheenjäsen tosin kaipaa vähän ylimääräistä huomiota, koska ei ole ihan kunnossa. Ja kaikenlaisia houkutuksia aina on, tiedättehän, niitä juttuja joita ei ehdi koskaan muulloin kuin lomalla. Suljen nyt korvani ja silmäni niiltä ja nautin sadepäivistä, kynttilöistä ja kirjoittamisesta. 

Otsikko viittaa punaisiin merkintöihin pitkin tekstiä: miten henkilö a kulkee paikasta toiseen? Entä b? Mikä on tämän henkilön siskon nimi? Entä kutsutaanko äitiä x:n äidiksi vai etunimellä? Mikä äidin nimi on? Kuinka vanha tämä henkilö on? Tapasivatko nämä jo lapsuudessa vai vasta aikuisena? Jne. Avoimia, tarkentavia kysymyksiä on vielä pitkin matkaa. Ja lisää tulee tekstin edetessä.

2 kommenttia:

 1. Minä pidän jatkuvasti päivittyvää "Mietittävät kysymykset" -listaa Google Drivessa, suosittelen! Kun mietittävät ovat jossain näkyvissä kootusti, tulee samalla olo, että niitä on vain se tietty määrä (eivätkä kummittele takaraivossa kirjoittaessa, että ai kamala, kun niitä on varmasti miljoona). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin täytyy kyllä tehdä, hukkuvat tekstin joukkoon. Siellä on muutenkin paljon kaikenlaista kuten "korjaa lause" tai "keksi parempi sana". Olen kyllä ennenkin yrittänyt pitää erillisiä henkilötiedostoja ja muuta sellaista, mutten jaksa pitää niitä ajantasalla :D
   Mutta kysymyksiä-listaa voi vaan kasvattaa kaikessa rauhassa ja käydä koko setti lopuksi läpi, se toimii paremmin erillisenä. -Än

   Poista