sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

Muistiinpanoja

Tiedättekö sen ihmeellisen tunteen, kun alitajunnasta kumpuaa jotain ihan itsestään? Heräsin viime viikolla muutamana aamuna vähän aiemmin, tai en kunnolla edes herännyt, kun puolitokkuraisena päässä alkoi hahmottua henkilö, sen asumus ja elämäntilanne. Vain asumuksen osasin yhdistää kuvaan, jonka olin nähnyt. Jostain aivojen syvistä syövereistä kaivautui esiin henkilö, jota en kykene yhdistämään mihinkään missään ja vielä sellainen kuvio elämässä, joka ei taatusti ole liipannut edes valovuoden päästä omaani. Lukenut siitä olen toki joskus jostain jonkun katkelman. 
Kiltisti kirjoitin kehitelmät muistiin ja tänään välähti päähän missä yhteydessä sitä voisi käyttää. Ei ww:ssä vaan toisaalla. Sitten joskus kun on toisaan aika.
Enpä kyllä pistä pahakseni jos tuo kehittyy omaksi tarinakseen kännykän muistiinpanoihin ihan omia aikojaan, tässä ww:n ohessa. Hah, mutta saahan sitä toivoa!
Virkistävää joka tapauksessa.

Ww:lle olisi aikomus tehdä joskus joutessaan aikajana. Tähän tapaan eli viiva ja vuosi. Vasemmalla 1.1, oikealla 31.12. Saapa nähdä joutaako.2 kommenttia:

 1. Tuo on ihana tunne, kun jostain syntyy uutta tekstiä eikä oikein tiedä, että mistä se tulee <3
  Onnea aikajanaan. Samanlaista puuhaa pitäisi itsekin nyt kesän aikana harrastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua mitä kaikkea aivot itseensä säilöö ilman, että itse huomaa tai varsinkaan muistaa mitään.

   Paras motivaattori aikajanan kanssa on varmaan pakko. Että viimeistään sitten, kun huomaa olevansa umpisolmussa :)

   Poista