maanantai 11. huhtikuuta 2016

En IKINÄ pääse alkua pidemmälle

Ensinnäkin, viikonloppu oli ja meni, aivan liian normaalia elämää, sosiaalisuutta ja sen sellaista. Yhtään en saanut mökkiytyä keskenäni Skyn seuraan.

Toisekseen, kun nyt olen tutkaillut tekstiä, huomaan jo ensimmäisestä kymmenestä luvusta, että uudelleenkirjoitettavia on noin kuusi.
En kestä.Minä tiedän ja olen aina tiennyt, että kun teksti on valmis, sen joutuu jokatapauksessa kirjoittamaan uudestaan. Mutta enkö nyt voisi edes joskus kunnolla päästä sinne loppuun asti?!?

On vähän toivoton olo. Ei tästä tule mitään, kun aikaa on max 1,5 h kerrallaan ja sekin kerran tai kaksi viikossa. MUR.

(oikeasti tiedän että tekemällä eikä miettimällä se siitä hissuksiin muokkaantuu, nyt on vaan epätoivon hetki)

4 kommenttia:

 1. Tuttu tunne tuo alkuun jämähtäminen. Monet projektini ovat lässähtäneet yleensä 5000 sanan tienoille. Joskus kässärikin voi olla väärä juuri siinä tilanteessa.

  Tiedätkö kuinka pitkä Sky tulee olemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Skyssä on nyt n 110 liuskaa. Teksti on raavittu kasaan, mutta loppuosa on lähinnä luonnos. Minusta tuntuu että hinkkaan ja hinkkaan alkua vuodesta toiseen enkä pääse koskaan tekemään siitä lopusta kunnollista, koska en voi tehdä loppua ennen kuin alku on kunnolla kasassa. Muuten menen sekaisin, liikaa yksityiskohtia menee solmuun, kun alankin muutella alkua. Argh.
   En osaa sanoa sen tarkemmin kuinka pitkä Skystä tulee, tähtään vähintään 180 liuskaan.
   Än

   Poista
 2. Kyllä sinä sinne loppuun pääset. Älä katso alkua, älä jää hinkkaamaan sitä. Sen ehtii sitten myöhemmin. Kuulostaa siltä, että nyt sinun pitäisi keskittyä loppupäähän :). Ja varmaan olet siihen keskittymässäkin. On kyllä on jotenkin toiveikkaampaa, kun on saanut koko setin kokonaan jotenkin samalle tasolle, sekä alun että lopun. Tsemppiä sinulle molempien kanssa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan ne tietyt asiat saan juonikuviossa kulkemaan oikein...alussa ensin, lopussa sitten. No, ehkä tuo käsin tehty työ auttaa selkeyttämään!
   Än

   Poista