torstai 5. kesäkuuta 2014

Elossa

Kutakuinkin.


Kiireet eivät ole vielä ohi. Tämä viikko on tehdä minusta selvän. Ensi viikolla tulen olemaan kuten hän kuvassa.
Ja sen jälkeen aloitetaan matka kohti uusia kiireitä.

Mutta uskon ja luotan, että ainakin Projekti 2:lle löytyy aikaa jo ensi viikosta. Ehkäpä Skyllekin, edes ajatustyön tasolla. Siinä onkin yksi mutka suorittavaksi, sen miettimiselle voin varastaa hetkiä <3

4 kommenttia:

 1. Minulla sama kirietilanne. Luulen vaan, että se on ensi viikko, joka tekee minusta selvän, jos se sinulla on tämä viikko. Tsemppiä ja voimia kiireen selättämiseen ja vapaita hetkiä kirjoittamiseen!

  VastaaPoista
 2. Teetä ja sympatiaa sulle ensi viikolla, kun minä leikin reporankaa leijonaa :)
  Niitä vapaita hetkiä saa toivoa paljon lisää, harmittaa Skyn tila. Se kun on päässä jo kirkkaana (vain noita matkalla eteen tulevia pikkumutkia pitää selvittää) ja haluaisi vapauteen.
  Än

  VastaaPoista
 3. Oi että, toivottavasti pääset pian lepäämään! Kyllä todellakin ihminen välillä tarvii tuollaisia hetkiä kui kuvan leijona... Sellainen kellon ympäri nukkuminen ja täysi lepo ja pysähtyminen on joskus tarpeen, ei muuten mieli ja kroppa kestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuus taitaa olla enemmänkin sellainen tunti siellä, toinen täällä velttoilua kun kesälomakin häämöttää vasta viikkojen päästä.
   Mutta kyllä aion ne hetket, jotka suinkin ehdin, olla reporanka! Tosin kummasti olo virkistyy jo nyt, kun ne kiireet ovat takana. Psyykkinen piristyminen :)
   Än

   Poista