maanantai 28. huhtikuuta 2014

Viikonloppu!

Mikä ihana, ihana viikonloppu! Liki viisi (5) tuntia kirjoitusaikaa! Ruhtinaallista, taivaallista :)
Vielä vähän olisi virtaa riittänyt, mutta ei hirveän paljon. Jokaisen session jälkeen olen pitkään, puoli tuntia, tunnin, aivan hukassa. Pyörin levottomana ympäriinsä, en osaa tarttua mihinkään, aivot eivät tiedä ovatko siellä vai täällä.

Olen edelleen editoinut kirjoittamaani. Ihan alku on siisti ja sievä, muu on aika raakaa. Enkä jaksa enää editoidakaan, haluan päästä viemään tarinaa eteenpäin. Mutta vielä on jonkun matkaa olemassa olevaa tekstiä, jota on muokattava sen verran, että tarina menee sinne minne sen pitikin mennä eikä matkalle jää kovin jättimäisiä virheitä.
Odotan kuumeisesti, että pääsen jatkamaan tarinaa eteenpäin, pois kerran kirjoitetun parista. Toivottavasti tuleva raakateksti etenee vähän paremmin tarinan puitteissa 'oikein' ettei tarvitse joka välissä palata korjaamaan suuntaa oikeaan. Heh, tiesin jo tuon lauseen kirjoittaessani, ettei tuo toive toteudu :D

Kunpa tuleva pitkä viikonloppu toisi lisää kirjoitusaikaa <3

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä tuo sinun viikonloppusi! Lisää samanlaista seuraavaan! Minulla on tässä kohtaa vain arki-iltoja kirjoittamiseen, ensi viikonloppu menee ihan muissa merkeissä, joten kiirettä pitää.

    VastaaPoista
  2. Minulla menee niin arjet kuin vapaat muissa merkeissä... mutta jos sieltä aina joskus saisi nipistettyä tovin. Tosin se on tätä nykyä oltava riittävän pitkä tovi, isompaan kokonaisuuteen on vaikea hypätä vartiksi.
    Än

    VastaaPoista