keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Tarina siitä, kun kaikki menee pieleen

No eikä. Eikä Skykään sellainen ole.
On vaan sellainen päivä -toivottavasti vain päivä.
Kirjoittaminen on kaukainen haave vain. Huokailuttaa. Riepookin. Ei pitäisi. Pitäisi ajatella sitä mikä ei mennyt pieleen ja sitä, että on huominen. Tai ylihuominen. Tai joku toinen päivä jossain.

Alkuvuodet eivät ole minun juttuni. Loppuvuodet ovat paljon kivempia, niissä on ryhtiä ja järjestystä. Arkea. Tasaisuutta. Vai kultaako aika muistot ja tuskailen syksyllä taas.
Nyt taitaa olla parasta nukkua kunnolliset yöunet ja herätä huomenna parempaan päivään.


6 kommenttia:

 1. Kauniita unia ja hyvää kirjoitusvirettä loppuviikkoon!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rooibos :)
  Unet olivat hyvät ja toivotaan kirjoitusvirettä -ja aikaa ja mielenrauhaa- meille molemmille!
  Än

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti edessä on parempia päiviä! Ja aikaa kirjoittamiselle. Itseäkin ärsyttää kun niin sanottu muu elämä on vienyt ajan ja energian kirjoittamiselta... Mutta kyllä se sieltä vielä tulee, uusi kirjoittaminen siis. Ehkä alitajunta sittenkin työstää ideoita, edes hiukan, vaikka itse ei ehtisi edes ajatella. Ja sitten kun viimein on aikaa "pakotetun tauon" jälkeen, teksti saattaakin tulla helposti... Tällaisella ainakin yritän lohduttaa itseäni. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla totta, että alitajunta on tehnyt töitä sillä aikaa kun ole päässyt kirjoittamaan. Minä, jolla on enemmän aikapulaa kuin kirjoitusaikaa, en kärsi juurikaan kirjoitusblokeista. Lie enemmän kirjoittavien ylellisyys ;)

   Mutta tylsää se on, kun mielessä on selvät sävelet, kun tietää että saisi jonkun etapin tehtyä nopeastikin -vaan kun ei vaan pääse tekemään.
   Än

   Poista
 4. Eiköhän vika ole päivässä eikä tarinassa. ;) Kirjoittamista voi onneksi jatkaa koska vain. Sitä ei ole sidottu aikaan ja paikkaan, vaan se antaa anteeksi tauot ja poissaolot. Paremman päivän sattuessa voi siis ihan hyvin murskata tosielämän angstit paperille ja jatkaa sitten kirjoittamista hyvillä mielin.

  Kirjoittajilla taitaa olla jokin kollektiivinen kevätangsti, koska tuskailemme aina keväisin näitä juttuja. O.o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevät on rankkaa aikaa.
   Mutta tänään näyttäisi iltasella ehkä vähän kirjoittamiselta <3
   Än

   Poista