keskiviikko 1. tammikuuta 2014

2014

En ole kirjoittanut pitkään aikaan.
Eipä ole Shakespearekaan.

Hehheh. Siinäpä oli sitten tämän vuoden huumoriosuus ;). 
En tosiaan ole kirjoittanut. Kai sitä aikaakin olisi löytynyt, tulipahan vain lomailtua. Aina sitä toisaalta miettii, pitäisikö paiskia hommia olan takaa ja saada äkkiä valmista -tai mitä miettimistä siinä on, näin tekisin, mutta tuppaa jaksamisen kanssa olemaan häilyväistä. Joten teen parhaani.

Ylpeilyn aihetta kuitenkin on. En ole kirjoittanut, mutta olen setvinyt jo kirjoittamaani. Pistin jo olemassa olevat kohtaukset paperille ja hain punaista lankaa. Löytyi.
Editoinnilla en voi vielä kehua, mutta senkin aika tulee, jo ennen tarinan etenemistä. Sanoisin, että olen tekstistä 1/8 osan (toivottavasti en liioittele...) jo luonut, se on sentään olemassa vaikka tuleekin vielä muuttamaan muotoaan moneen kertaan.
Ennenkaikkea -tadaa!- olen pitänyt nimisession! Enää ei tarvitse ihan niin pimeässä harhailla ja sekoilla äksien kanssa. Tekstini tosin on ja tulee olemaan nimigeneraattorin painajainen, niin täynnä ja tulvillaan erikoisuuksia. Enempää en voi tässä paljastaa, mutta maailma, jossa tekstissä liikutaan pitää sisällään paljon pitkiä nimiä ja vielä enemmän lempinimiä. Puhhuh.

Näillä eväillä tähän uuteen Armon vuoteen. Pienellä jännityksellä uuden vuoden aina aloittaa ja miettii mitä tämäkin tuo tullessaan. Ainakin, jos kaikki menee hyvin, pienten jalkojen töminää - hahaa, sainpas teidät lankaan. Siis pienten tassujen rapinaa, kun eläinperheen on tarkoitus kasvaa yhdellä jäsenellä. Mikä tietää dieettiä - ainakaan kolmeen kuukauteen ei ehdi syömään, nukkumaan eikä taatusti kirjoittamaan. Mutta, ainahan voi saada uutta materiaalia kirjoittamiseen :). Sitä odotellessa! 

HYVÄÄ, IHANAA, ILOISTA, PAREMPAA, ONNELLISTA, MENESTYKSELLISTÄ UUTTA VUOTTA JOKA IIKALLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti