tiistai 10. huhtikuuta 2018

Kun kevät ei kiinnosta

Huhtikuu on kuukausista julmin? Toisille se on maaliskuusta kesäkuuhun... ehkä sitten heinäkuun puolella taas elämä voittaa.
On tässä ollut hyvääkin kirjoitusaikaa sitten helmikuun, teksti etenee pikkuisina paloina. Uudelleenkirjoitan, editoin, hinkkaan vähän liikaakin. Raakakirjoituksen vaihe on ohi ja nyt tulee valmiimpaa tekstiä.
Hitaasti tekemisen huono puoli on se, että ehtii monta kertaa kyllästyä ja olla epävarma ja saada kohtauksia, sellaisia Yök, kamalaa ja sitten menee ja aloittaa taas alusta.
Jos ei nyt kuitenkaan. Jos nyt vaan nakertelen tekstiä hissuksiin eteenpäin, sama se millä tavalla, tyyli vapaa kunhan edistystä tapahtuu.
Ja kunhan nyt taas kerran tästä keväästä päästään. Yök, kamalaa. Kevät.

2 kommenttia:

 1. Huhtikuu ON kuukausista julmin. Ihana tämä valo, mutta niin läpitunkeva, ettei sitä pääse piiloon, koska puissa ei ole lehtiä.

  Tsemppiä kirjoittamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättalvi - hanget, aurinko - on vielä ihanaa mutta sitten kun lumi sulaa, en tiedä miksi siinä on jotain lohdutonta. Helpottaahan se vähän kun alkaa vihertää mutta sitten taas valoisat yöt ärsyttää, häiritsee unta eikä pääse pimeyteen piiloutumaan. Mutta sitten koirtaa taas vuoden parempi puoli :D
   Ja kiitos, vaikka tämä eteneminen onkin ihan naurettavan hidasta niin on se kuitenkin määrätietoista - JONAIN päivän se on valmis...
   Än

   Poista