perjantai 20. toukokuuta 2016

Kompastuskivi


Se on tökkinyt koko ajan. Osan Kaksi liittäminen Osaan Yksi.

Ensimmäinen osa kertoo tarinan –on lähtötilanne. Sitten on tapahtumia, jotka käynnistävät tapahtumaketjun. Joka johtaa tiettyyn pisteeseen. Siinä tavallaan on jo yksi tarina. Mutta ihan ihan ihan välttämättä haluan tunkea siihen vielä tuon toisen osan. Se kertoo kuinkas siinä sitten kävi. Mutta kun se riivatun osa ei suostu asettumaan paikalleen. Tiedän kyllä jo mitä siinäkin tapahtuu, ei ole siitä kiinni, että olisi vielä liian keskeneräistä (siis vaikka se onkin kirjoitettu vain jotenkuten auki).

Mitä nyt? Miksi? Kuinka? Häh? Olen pelkkää kysymysmerkkiä. Yleensä luotan aika vahvasti intuitioon, siihen, että ratkaisu sitten vain pulpahtaa sieltä jostain… mutta…

Täydensin teevarastojani, nyt on kaikkea ihanaa kuten Kello viiden earl greytä ja Lemon vervainea. Hengittelen lempeitä tuoksuja ja mietin pääni puhki.

2 kommenttia:

 1. En voi vielä sanoa että tiedän miltä tuo tuntuu, mutta elokuussa viimeistään kun minulla edessä on sama yhteen liittämisprojekti.
  Toivottavasti saat ratkaistua ongelman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole ratkaisu yhtään lähempänä mutten ole ehtinyt sitä miettiäkään. On taas niin paljon kaikkea, harmia ja muuta. Jospa odottelen että sinä ratkot ongelman ja matkin sitten :D
   Än

   Poista