torstai 5. marraskuuta 2015

Ihan nopsasti vain

Kokeilen muuttaa blogin ulkoasua. Joopa, nopsasti. No, tuo nyt on mikä on, palaan asiaan tai sitten en.

Olen ollut erittäin ahkera, bornoutin partaalla suoraan sanoen. Siinä ne vaihtoehdot sitten onkin, joko ei lainkaan tai sitten bornoutiin asti.
Ensimmäinen editointikierros puolessavälissä, juonellista editointia siis. Himoitsen päästä käsiksi tunnelmointiin ja lausetason viilaukseen (tosin mahdanko siinä kohtaa päästä ikinä ensimmäisiä lauseita pidemmälle, kun kärsin niiden kanssa Viilaa loputtomiin-kompleksista). Siihen on nyt vielä matkaa kuitenkin. Pitää ensin tutkia mitä on tullut kirjoitettua tekstin loppupuoliskolle.
Toivon, että siellä on tyhjää. Teksti kaipaa lisää liuskoja ankarasti ja olen jo pienessä paniikissa, etten saakaan siitä tarpeeksi pitkää. Siis miksi, oi miksi, ongelma on tämä eikä päinvastainen? Aivan hirveää tuskaa yrittää väkisin kehittää sekaan jotain, joka ei omasta mielestä sinne kuulu. Tiedän kyllä, että olen loppuosan kirjoittanut oikaisten, joten sieltä ehkä löytyy sitä täytteen tarvetta. Tai sitten se tulee vasta sen lausetason/tunnelmoinnin myötä. Nytkin alkuosassa on juonellisten korjausten yhteydessä vielä oiottu. I hope...........

Ps. Asiaan palattu ja tässä lopputulos. En koskaan saa viilattua tästä mieleistäni, aina on hukassa jonkin tekstin muokkaus (siis argh, turkoosit Än kirjaimiajasanoja tekstien alareunassa).

2 kommenttia: